Păsările sunt mari completări la curte. Punerea la case de păsări este un mod excelent de a le atrage. Cu toate acestea, nu toate păsările opta pentru cuib în case de păsări. Păsări diferă în preferințele lor de habitate și numai cavitatea-locuitori sunt, probabil, interesat în adăposturile de păsări din curte. Așa cum este, aceste cavitatea-locuitori ai avea, de asemenea, propriile lor caietul de sarcini cu privire la fel de locuinta le place. Acestea sunt măsurători minore sau probleme cu caracteristică, dar ele sunt importante pentru păsări. Cu toate acestea, există orientări generale în construirea acestor case.

În primul rând, este important să se identifice speciile de păsări care vizitează curte. De asemenea, este necesar să se distingă care sunt cavitatea locuitorii din copac și scorbura locuitorilor. Cavitatea-locuitori ai comune sunt Wrens, chickadees, albastre, și licăriri. Alegeți unul care vă place cel mai bine și să se concentreze design-ul de lux pasăre pe ea. Chiar dacă ideea de a construi mai multe case de păsări apel la dumneavoastră, se abțină de la a face acest lucru, deoarece pasarile sunt animale teritoriale.

adapost-5-2

În al doilea rând, stabilește dimensiunile cerute de păsări ales. Uita cere păsările pentru acestea, deoarece veți primi nici un răspuns. Dimensiuni de case de păsări includ intrare-gaura, înălțime, adâncime, și dimensiunea podea. Păsări mici, cum ar fi pitulice și chickadees prefera, de obicei, dimensiune 4×4 podea și o rezonabil de 8 „adâncime. Consultati o carte pasăre sau de pe internet pentru informatii referitoare la măsurătorile din casa ta pasăre.

În al treilea rând, este mai bine să utilizeze lemnul netratat și cherestea pentru case de păsări. În afară de mimarea habitat natural al păsărilor, lemn natural reduce, de asemenea, riscurile de otrăvire și la supraîncălzire. Lemn tratat și prelucrate ca placaj conține conservanți, cum ar fi formaldehida, care prezintă riscuri grave de sanatate la prieteni cu pene. Cherestea care este clasificat drept tratați cu presiune conțin adesea substanțe chimice toxice care pot otrăvi păsările cuiburi. Vopseaua este, de asemenea, un nu-nu. Ciobire vopsea poate fi confundat cu pasărea de alimente și să o mănânce. De asemenea, metale și materiale plastice nu sunt potrivite pentru construirea adăposturilor aviare, deoarece ambele sunt predispuse la supraîncălzire. Ce-ar vrea să ofere adăpost de păsări, nu un cuptor în aer liber.

În al patrulea rând, în elaborarea sau proiectarea unui plan pentru casele voastre de păsări, este important să se ia în considerare siguranța păsărilor impotriva elementelor și prădători. Acoperișuri înclinate sunt de preferat atat de ploaie, praf, umiditate și nu s-ar colecta în partea de sus și putregai lemn. De asemenea, este de preferat ca acoperișul se extind peste părțile laterale și din față. Stinghiile nu sunt cu adevărat necesare, deoarece cavitatea-locuitori nu biban. Luați în considerare nevoile de drenaj și ventilație. Găuri mici pe podea, dar asigurați-vă că acestea sunt mai mici decât picioarele păsării. Aceste găuri sunt, de asemenea, cel mai bine plasate la colturi pentru a ajuta la drenarea apei în caz de ploaie. Păsări copii îneca cu ușurință și un pic de apa de ploaie colectate în adăpost lor este suficient pentru a le trimite la moarte. În afară de găurile relativ mari de intrare, se pune orificiile de ventilație de-a lungul pereților casei sau înapoi. Acestea lasa de evacuare a căldurii pentru a menține structura confortabil rece. Plasarea casa pasăre varful unui pol este o modalitate buna de a descuraja prădători, cum ar fi pisicile si ratoni.

În al cincilea rând, întreținere și curățenie sunt de asemenea factori în construcția de locuințe pasăre. Case de păsări neîngrijite sunt cauze ale bolilor, potrivit experților. Pentru a vă ajuta în menținerea în casă pasăre curățenie, se adaugă un backdoor. În acest fel, puteți elimina cu ușurință cuib neutilizate și să dezinfecteze casa eliberat. Excrementele și alte murdărie contribuie, de asemenea, la contaminarea și de curățare pe acestea limitează riscurile de infectarea altor păsări.

Cu aceste sfaturi, esti pe cale de a proiectarea și construirea propriilor case de păsări. Ajuta păsările de tratare a acestor case ca și cum ai trăi acolo. Având în vedere siguranța păsărilor în casele voastre pasăre a vă asigura de ani, mai mult cu prietenii tai cu pene.