În copilărie de cele mai multe din generaţia tânără, desene animate Disney a lăsat un mare impresionante şi memorabile de memorie în mintea lor. De 75 de ani Mickey, Minnie, albă ca zăpada şi întreaga Disney exprimate au înfrumuseţat noastre ecrane TV şi ecrane de film. În plus, în viaţa noastră de zi cu zi, a împodobit tot felul de obiecte de colecţie şi accesorii, care îmbogăţeşte pofta de viata.

Moft de desene animate Disney, nu numai crează amuzant Disney Land pentru oameni pentru a vizita, dar face accesorii zilnic şi unică de ceasuri pentru ei să poarte. Pentru adulţi şi copii deopotrivă, nu este nimic destul ca un ceas de Disney. Cel mai bun din toate, puteţi găsi aceste ceasuri de amuzant şi decorative la rate de en-gros.

MCK626A-500x500

Un colector de adevarata piesa, Barbie Limited versiunea en-gros watch este destul de în bun de vânzare! Barbie împodobeşte cazul roz fundal ei special alb-negru pentru scăldat a lua sus. Ceas proaspete vor veni cu un certificat de autoritate şi rever pin şi cauzei sale va fi remarcat cu număr limitat a redacta atribuite. Acest ceas Disney este impresionant în cutie cruce stitch, catifea faux din piele prezentare de caz. Ea cade cu o curea negru piele artificială şi funcţii Japonia cuarţ circulaţie. Acest ceas Barbie are un an de garanţie.

Multe fete dragoste Disney Printesa ceasuri, Deci, dacă sunteţi de cumpărare un ceas pentru o fată care iubeşte printesa acest lucru va fi un pariu bun. Băieţi place personaje din filme ca masinile. Ceas Disney Cars este o alegere populara pentru multe băieţi.

Ceasuri Disney sunt realizate de o serie de materiale, de exemplu, aur, argint, plastice şi sticlă, uneori cu cateva diamante infrumusetat. Nu-i acolo? t o mult mai unice caută ceas în colecția en-gros la ceasuri Trendy decât Disney? s Lorus aur ton Mickey cristal folosind sale de aur şi diamante incrustate dial concepute sub forma unor urechi de Mickey Mouse. Său caz, coroana si catarama sunt aur tonifiat care este rezistent la apă la 100 de picioare.

Disney Lorus Alice in Tara Minunilor ceas de benzi desenate nu numai caracteristici Alice într-o multitudine de culori pe faţa sa, dar, de asemenea, un imprimat de benzi desenate. De asemenea, vine cu o Alice in Tara Minunilor buton pentru a decora îmbrăcăminte fetita ta. Veţi avea o garanţie de un an pe acest ceas.

Dacă alegeţi un ceas Disney pentru prietenul tau, el ar trebui să fie foarte interesat de personaje Disney, deoarece cele mai multe dintre ceasuri sunt imprimate personajelor minunat aparitii. Dacă el este nebun despre acest lucru, atunci ea va fi cea mai buna alegere pentru a-l da acest tip de ceas. Uita-te la Disney nu este doar un ceas, dar au valoare pentru a fi păstra, pentru unele dintre ele sunt limitate produs.

Pentru mai multe informaţii bine ati venit pentru a vizita ceasuri de en-gros. Nu contează dacă eşti un fan al Disney, puteţi găsi întotdeauna perfectă minunat Disney ceasuri pentru voi înşivă sau prietenii tai.