Câteva sfaturi pentru a evita înşelătoriilor.

Nu este întotdeauna uşor să faţa locului o înşelătorie. Inteligent utilizare a pompos creanţelor şi promisiuni de peste-zelous face doar despre orice ghid gutter-worthy scânteie ca aurul. Iată câteva sfaturi pentru a evita aceste şarlatani.

* Ştiu cine sunteţi de cumpărare de la. Faceţi de cercetare înainte de a vă stabili banii pentru ghid. Acest lucru este extrem de important. Dacă nu ştiţi nimic despre Ghidul tau, este mai greu pentru a face o decizie informată atunci când achiziţionează o infintely.

* Ia afirmaţiile făcute pe site-urile „Ghidul agricultura Gold” cu un bob de sare. Cele mai multe dintre aceste „cârlige” sunt menite să trageţi în clienţii, şi din păcate, majoritatea dintre ei a lua muscaturi. Fiind obiectiv atunci când lectură prin pagini de vânzări vă va împiedica obţinerea tras în jos cârlig, linia, şi de mufã.

* Evitaţi orice ghid care promite „peste 500g o oră”. Am jucat acest joc de aproape trei ani acum şi a fost chiar a doua 80 Death Knight pe serverul meu. Numai în foarte rare cazuri va vă explodează GPH ca asta.

grape-cu-discuri-tractate01mare

pentru mai multe detalii accesati adresa :http://www.primeagriculture.ro

* Cunoaşte-ţi drepturile. Orice ghid reputate are o 60 zile banii înapoi garanţie. Dacă nu credeţi că aţi luat drept ghid, returnaţi-l şi să păstreze pe truckin’. Nu fiecare Ghidul poate fi cel mai bun, astfel încât să nu se stabilească până sunteţi satisfăcute de intervenţiile acestuia.

Aceasta nu este totul fie. Cele mai multe dintre „staying safe” atunci când aceste ghiduri de cumpărare este bun-simţ. Muntele mamut în trei zile? Nu sângeroase probabil. Obţine o bună înţelegere a ceea ce este realist, şi dacă caracteristici de ghidajul par legitime, urmaţi paşii de mai sus şi a face decizia ta, dar niciodată în prealabil.