Când inovatori vorbesc despre gândirea în afara cutiei, înseamnă vine cu moduri creative de a rezolva probleme – noi modalităţi de a privi lucrurile. Cum a face ei a face ea? Cum puteţi face aceasta prea? Prima trebuie să ne întrebăm ce este „box”. Apoi, ne putem uita la cum se ajunge in afara de acesta.

„Caseta” este calea normală a face lucrurile şi de a privi lucrurile. Este ipotezele care aproape toată lumea implicate este de a face. Cel mai bun mod pentru a porni gândire afară de la producatori ambalaje carton, apoi, este de a identifica şi provocarea de toate ipotezele care alcătuiesc de gândire în interiorul casetei.

Unul dintre brandurile lichior majore a fost şovăitor ani în urmă, şi au putut par pentru a stimula vânzările lor. Promotii, scăderea preţurilor, Noţiuni de bază mai bine amplasării – acestea au fost „în caseta” soluţii. Apoi cineva provocat premizele, cerându-„ce dacă am oprit promoţii şi doar a ridicat preţul?”

Preţul a fost crescut ca un experiment, şi vânzări în curând s-a dublat. După cum se dovedeşte, unele tipuri de băuturi alcoolice sunt cumparat destul de des ca daruri. Cumparatori nu doriţi să cumpere cel mai scump, dar, de asemenea, nu vreau să par ieftine, astfel încât acestea nu vor cumpara produse care nu costa suficient. Acum Imaginaţi-vă ce se întâmplă cu marjele de profit dumneavoastră atunci când vă ridica preţul şi dubla vânzările. Care este puterea de gândire în afara din producatori ambalaje carton.

faltkarton-2

Modalităţi de a obţine în afara caseta

Provocator presupunerile este un puternic creativ de rezolvare tehnică. Partea dificilă este de a identifica ipotezele. Daca esti proiectarea unei motociclete noi, scrie ipoteze ca „materie de viteză,” „le-a pentru a rula pe gaz” şi „are nevoie de două roţi,” nu pentru că vă aşteptaţi pentru a dovedi aceste greşit, ci pentru că acestea dificile poate duce la creatoare posibilităţile. Poate a venit timpul pentru o motocicleta electrica cu trei roţi.

Un alt mod de a ajunge la soluţii creative este „presupune la absurd.” Acest lucru este fie distractiv sau enervant, în funcţie de cum open-minded poti fi. Tot ce faci este începutul de a face presupuneri absurdă, apoi găsirea unor modalităţi de a face sens de acestea. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin a întreba „ce se întâmplă dacă.”

Ce se întâmplă dacă un covor de curăţare de afaceri a fost mai bine cu clienţii cât mai multe jumătate? Se pare absurd, dar de lucru cu ea. Hmm… mai puţin stresantă, poate. Mai profitabile, dacă fiecare client a fost în valoare de trei ori mai mult. Este posibil acest lucru? Locuri de muncă comerciale care implică mari uşor de curăţat spatii (teatre, birouri, săli de convenţii) face mai mulţi bani într-o zi decat case, cu mai puţine dureri de cap. Concentrându-se pe obtinerea acestor conturi ar putea fi cel mai profitabil mod de a merge – nu atât de absurd.

Un alt mod de mai multe idei inovatoare este de a face literalmente gândirea afară de la producatori ambalaje carton. Iesi din casa sau birou. Uită-te în jurul la cum altii fac lucruri. Autobuze din Ecuador, vanzatorii pune un produs în mâinile everyones şi să le ţineţi-l în timp ce ei a face un pitch de vanzari. Atunci va trebui să dea înapoi „produsul” sau pay pentru it. Este foarte eficient. Cum ar putea folosi principiul în afacerea dumneavoastră?